8.3.2021 23:52
Jalkapalloseura FC Hertta ry

FC Hertta on mukana kolmivuotisessa kansainvälisessä Erasmus + Sport -projektissa

Hei,

FC Hertta on mukana tammikuussa 2021 käynnistetyssä, kolmivuotisessa Erasmus + sport -projektissa. E-Wins (European Women in Sport - for adaptive governance of women's sport practices) -projektin päätavoitteena on edistää urheilun naisvaltaistumista Euroopassa. Projekti toteutetaan yhdeksän tahon yhteistyönä ja mukana on niin yliopistoja, urheiluakatemioita kuin seuratoimijoitakin, joiden tiedon ja kokemuksen yhteen tuominen ja -sovittaminen on merkityksellinen osa projektia.

Työn selkeyttämiseksi naisurheiluun liittyvät kysymykset on projektissa jaettu kolmeen osa-alueeseen:
1) naisurheiluun liittyvä talous ja organisoituminen
2) naisurheilun kehittäminen ja johtaminen
3) viestintä ja näkyvyys

Tulevien kolmen vuoden aikana kartoitetaan näiden kolmen osa-alueen hyviä käytäntöjä, kehitetään työkaluja hyvien käytäntöjen levittämiseen Euroopassa sekä testataan työkaluja käytönnössä. Hanke keskittyy aluksi jalkapalloon, mutta tulevaisuudessa tutkimusta ja kehitystyötä on tarkoitus laajennetaan myös muihin lajeihin.

Hankerahoitus on tässä mittakaavassa FC Hertan ensimmäinen ja mahdollistaa kahden osa-aikaisen työntekijän työllistämisen.

Liitteenä virallinen tiedote hankkeen käynnistymisestä. Lisätietoja hankkeesta antavat FC Hertan osalta puheenjohtaja Jukka Keisanen (puheenjohtaja@fchertta.fi) sekä projektityöntekijät Ringa Nenonen (ringa.remes@gmail.com) ja Minja Pietarinen (minjap@student.uef.fi)

t. Johtokunta