21.12.2023 13:22
Jalkapalloseura FC Hertta ry

Rubén Pardón edustuksen ja C-joukkueen uudeksi päävalmentajaksi

Fc Hertan edustus- sekä C-joukkueet saivat uuden päävalmentajan Rubén Padrónin aloittaessa 11.12.2023. Padrón siirtyy Herttaan Latvian naisten pääsarjassa pelanneesta Fs Mettasta.


Vielä ennen joululomaa Padrón on tutustunut joukkueisiin, pelaajiin ja Joensuuhun, mutta uuden vuoden vaihteessa alkaa täysi tohina jalkapallokentällä. Padrón kertoo edustuksen tavoitteiksi ensi kaudelle edellisiä vuosia kunnianhimoisemman asenteen sekä joukkueen tulosten vakauttamisen. C-joukkueen tavoitteiksi Padrón asettaa pelaajien kehittymisen pelin kaikilla osa-alueilla ja auttaa heitä kehittymään sekä yksilöinä että joukkueena.


”Muutaman päivän perusteella ensivaikutelmani Hertasta on, että täällä on paljon potentiaalia. Yleistunnelma seurassa on positiivinen ja vaikuttaa siltä, että olemme valmiita menemään yhtä matkaa tavoitteidemme toteutumiseksi. Visiona on pitkällä tähtäimellä tuoda Hertta minne se kuuluukin, eli edustuksen osalta naisten ykköseen sekä saada Hertan houkuttelevuus ja tunnettuus nuorten pelaajapolkujen kehityksen kautta korkealle tasolle.”


”Olen iloinen ollessani täällä ja odotan seuraavaa kautta sekä sitä että pääsen takaisin töihin tekemään näistä tavoitteista totta.”


Toivotamme herttasydämellä Rubénin tervetulleeksi! Kentillä nähdään!